Mindig találunk valami új webshopot a neten.

Szponzorált tartalom

canon patron ingyenes kiszállítás

canon patron ingyenes kiszállítás

Múltkor mikor az egyik kollégámnak meghozta a GLS futár a csomagját, nagy örömmel kezdte el mesélni, hogy milyen jó webshopot talált. Mondta, hogy éppen a neten kutakodott, amikor a következő feliratot látta meg: Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás. Gyorsan rákattintott, mert amúgy éppen kifogyóban volt az otthoni nyomtatójában a patron, olyat meg még sehol nem hallott, hogy a kiszállítás ingyenes lett volna. Így talált rá a nyomtatoalkatresz.hu oldalra, ami alapvetően a tonerek és patronok Mekkája. Talán túlzás nélkül lehet mondani, hogy több száz toner és tintapatron van a kínálatban és boldogságát csak tovább fokozta, hogy az ingyenes kiszállítás nem csak egy vicc volt. Valóban nem kell tartani a kiszállítási díjtól, bármennyiért rendelsz nem kell fizetned érte. Mondta, hogy az egész oldal elképesztően felhasználóbarát, mindent könnyedén megtalált, pedig azért szoktak ebből nehézségei lenni, de a nyomtatoalkatresz.hu oldal üdítő kivétel volt ez alól.

Szóval neki Canon patronra volt szüksége, így megnézte, hogy van-e olyan patron a kínálatban, mint amire neki van szüksége. Azt mondta, hogy hirtelen egy olyan termék lista tárult elé, hogy szinte levegőt alig kapott. Nem is tudta, hogy a Canon patronoknak ennyi típusa van, ezért rögtön el is bizonytalanodott, hogy neki pontosan mire is van szüksége. De ez a bizonytalanság is csak a másodperc töredékéig tartott, ugyanis volt egy kereső sáv, ahova ha beírta a nyomtatója nevét, megtalálhatta azt a terméket, ami neki kell. De ez a dolog mondhatni fordítva is működik, ugyanis mindegyik kiválasztott termék mellett felsorolják azokat a nyomtatókat, amikkel kompatibilisek.

Mondta, hogy egy kis zöld pipa jelezte, hogy a megrendelni kívánt termék éppen szállítható állapotban van, és valóban, 2 nappal később a rendelés után már meg is érkezett. Szóval, ha olyan feliratot láttok, hogy Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás, akkor nyomjatok rá ti is, nem bánjátok meg!

január 1, 2022