A mágneses szúnyogháló rögzítése egyszerűen.

Szponzorált tartalom

mágneses szúnyogháló

mágneses szúnyogháló

Keresed a megfelelő megoldást a rovarok bejutása ellen? Számos lehetőség közül válogathatunk szerencsére, így kompromisszum nélkül választhatjuk ki a megfelelő rovarháló terméket, amit az ajtókra rögzíthetünk.

Amelyik a leginkább fogy, az a mágnessel rögzíthető, levehető változat, mely praktikus, képes kint tartani a szúnyogokat és legyeket, illetve egyéb bogarakat. Olyan kiszerelésben kapható, hogy semmilyen extra szerszámot nem igényel, amint megvásároltuk már kerülhet is fel a helyére.

Néhány percet vesz csak igénybe a mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra, melynek a használati utasítása a következő pontokat foglalja magába:

A legjobb, ha először kifektetjük a földre a mágneses hálót, hogy láthassuk, minden mágnes a megfelelő helyen van-e. Ha a jobb és bal oldalon lévő mágnesek pontosan illeszkednek egymáshoz összezárt állapotban, akkor ezzel meg is vagyunk.

A második lépés, hogy a csomagban található ragasztószalagot vesszük elő. Erről le kell húzni a védőfóliát és a szúnyogháló anyagára, annak keretére kell rögzíteni. Fontos, hogy mielőtt végleg rögzítenénk, nézzük meg, hogy megfelelő magasságban van-e a mágneses szúnyogháló és annak két szélső oldala is megfelelően illeszkedik a helyére.

A mágneses szúnyoghálót tépőzár segítségével rögzíthetjük majd az ajtó keretéhez. Ezért a keretre is fel kell ragasztani a megfelelő szalagot, ám ennek fixálásához rajzszögeket is használhatunk. Ettől sokkal stabilabban fognak illeszkedni a helyükre, nem esik le a háló a hirtelen mozdulatoktól sem, amikor átlépünk rajta. 

A rajzszöges rögzítés csak abban az esetben lehetséges, ha fa nyílászáróval van dolgunk, illetve ha fából készült keret áll rendelkezésünkre, nem pedig műanyag nyílászáró. Ha az ajtó fém vagy műanyag, akkor marad a ragasztás és tépőzár, hogy ne sértsük meg a nyílászáró szerkezetét.

A mágneses szúnyogháló felszerelését gyorsan és hatékonyan végezheted el, ha a fenti lépésekkel dolgozol. Innentől kezdve egészen tavasztól nyár végéig használhatod a hálót. Tisztítása egyszerű, akár több szezont is kibír, ha nem szakítjuk ki véletlenül.

december 26, 2023