Unod már a székhelyed ügyeit? Van megoldás!

Szponzorált tartalom

székhely bérlés

székhely bérlés

Egyéni vállalkozó vagy és már nem szeretnél többet a székhelyed ügyével foglalkozni? Unod, hogy állandóan postára kell rohangálnod a hivatalos levelek miatt? Tudtad, hogy ezeket a feladatokat mind átvállalhatja tőled a Székhelycentrum csapata?

Ha igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásukat, ami nem más, mint a székhely bérlés és székhelyszolgáltatás, akkor keresd fel őket minél hamarabb!

Már nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, ezért a legjobb szolgáltatást kaphatod tőlük. Amennyiben székhely bérlésen gondolkodsz, vagy már rendelkezel székhellyel, de nem szeretnél többet vele foglalkozni, akkor ők pont olyan szolgáltatást nyújtanak, amire neked szükséged van.

Milyen szolgáltatásokat tudnak átvállalni?

Ha együtt dolgozol a Székhelycentrum csapatával, akkor nem kell többé a postai küldeményekkel foglalkoznod. Meghatalmazással minden levelet és csomagot átvesznek. A leveleket egyből szkennelve el is küldik emailen, a csomagokat pedig minden következő hónap elején kézbesítik számodra a korábban megadott címre. A székhelyre érkező hatóságokat mindig törvényszerűen fogadják, és havonta egyszer ingyenesen biztosítanak számodra tárgyalót. A székhelyen pedig céltáblára a cégnevet is kihelyezik.

Mint láthatod minden olyan szolgáltatást átvállalnak, amivel neked vállalkozóként felesleges lenne foglalkoznod.

Amennyiben szimpatikus számodra a Székelycentrum szolgáltatása és szívesen meg tudnál róla többet, akkor nézz szét a weboldalukon, ahol nagyon sok hasznos információt megtudhatsz róluk és a szolgáltatásról is.

Működjön a Te vállalkozásod is kifogástalanul a Székhelycentrum segítségével!

december 1, 2023