A vállalkozásodnak székhelyre van szüksége?

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapesten

székhelyszolgáltatás budapesten

Egy vállalkozás elindítása nem egyszerű folyamat. Nagyon sok mindenre kell figyelni, ezért amennyiben még nem sikerült megtalálnod a vállalkozásod székhelyét, vagy egyéni vállalkozóként a mindennapok során nincs szükséged székhelyre, viszont a székhely előnyeit élvezni szeretnéd, akkor a Székhelyszolgáltatás ebben tud neked segíteni.

Ha szükséged lenne székhelyszolgáltatás budapesten, akkor mindenképp ismerd meg a Székhelyszolgáltatást. Hiszen ők, mint a nevükből is látható, pont ezzel foglalkoznak: székhelyszolgáltatás budapesten és Újlengyel terültén.

Miért pont Újlengyel?

Amennyiben Újlengyel területén szeretnél székhelyet a vállalkozásod számára, akkor ezen a településen nem kell iparűzési adót fizetni. Ezért szeretik nagyon sokan ezt a lehetőséget, viszont nem éri meg mindenkinek. Minden ilyen és hasonló döntés előtt érdemes lehet átgondolni és utána járni a dolgoknak. Hiszen lehetséges, hogy nagyon jól hangzik az IPA mentes székhely, de előfordulhat, hogy neked nem ez fogja a legjobban megérni. Ezért, mielőtt meghozod ezt a döntést beszéljétek ezt meg a könyvelőddel is.

Miért éri meg a Székhelyszolgáltatás szolgáltatását igénybe venni?

Nekik köszönhetően nem kell foglalkoznod iroda bérlésével és adminisztrációt sem kell fenntartani a székhelyeden.

Minden postai küldeményt átvesznek, legyen az levél vagy csomag. A leveleket még aznap szkennelve emailen átküldik neked, a csomagokat pedig a következő hónap elején küldik az előre megadott címre. Miért annyira fontos ez? A hatóságok komolyan veszik a küldemények és levelek átvételét, ezért amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudod átvenni ezeket a postai küldeményeket, akkor abból bizony adódhat probléma. A Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően többé ez már nem lehet gond.

Ami még szintén fontos, hogy a székhelyedre érkező hatóságokat mindig törvényszerűen tudod fogadni.

Mi a legnagyobb előnye a Székhelyszolgáltatásnak és annak, hogy van székhelyed?

Ha valamilyen oknál fogva kényszerintézkedésre kerül sor, akkor nem az otthonodban kell elviselned ennek a következményeit. Ha rendelkezel székhellyel, akkor teljesen külön tudod választani a családot és a vállalkozásodat. Ennek köszönhetően a családodnak nem kell a kényszerintézkedésekkel szembesülniük és az ő nyugalmukat ez nem zavarhatja meg. Ha nem a saját otthonod a székhelyed, akkor egy végrehajtás esetén az ingatlanodat nem is tudják elvenni tőled.

Miért pont a Székhelyszolgáltatást válaszd és ne valamelyik konkurenciáját?

A Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik székhelymenedzsment területen, ezért szakmailag kiemelkedő tudással rendelkeznek. Folyamatosan bővítik a tudásokat és figyelemmel kísérik a változásokat.

Minden helyzetben törvényesen és jogszerűen járnak el. Mivel szoros kapcsoltban állnak ügyvédi irodákkal, ezért hozzájuk mindig tudnak fordulni és segítenek nekik mindenben, amiben tudnak.

A Székhelyszolgáltatás pénzügyileg is stabil, a Bisnode által is minősítve lett a cég. Ennek hála, nem kell attól aggódnod, hogy pénzügyi gondok miatt a székhelyed ügyeit nem fogják tudni tovább vinni vagy miattuk megszűnik a székhelyed.

Mindenben segítenek, amiben tudnak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elégedett legyél és minőségi szolgáltatást nyújtsanak.

Ha megnézed a honlapjukat, akkor már azon is látható, hogy mennyire igényesek, figyelnek a részletekre és a könnyű érthetőségre. A weboldalukon nagyon sok információt megtudhatsz a székhelyszolgáltatás budapest vagy Újlengyel szolgáltatásukról, illetve magáról a cégről is. Ha kíváncsi vagy ezzel kapcsolatban valamire, akkor az oldalukon mindent megtalálsz. Hiszen nem csak könnyen használható és informatív a honlapjuk, de még gyönyörű is.

Amennyiben szükséged lenne egy székhelyre, de nem szeretnél a székhelyed ügyivel foglalkozni, akkor keresd bizalommal a Székhelyszolgáltatás csapatát. Ők tudnak Neked ebben segíteni.

szeptember 1, 2023