Póló tervezéshez csakis őket érdemes felkeresni!

Szponzorált tartalom

póló tervezés

póló tervezés

Ha igazán jó, egyedi ajándékban gondolkoztok, tervezzetek pólót!

Nemrég a barátnőmmel egy fergeteges házibuliba voltunk hivatalosak. Nem akármilyen buli volt: karantén felszabadító, szabadság avató buliról volt szó! Már nagyon vártuk a barátokkal, hogy összegyűlhessünk, gyakorlatilag hónapok óta csak képernyőn láttuk egymást. Így aztán megbeszéltük, hogy ha vége lesz ennek az egész vírus mizériának, mindenképpen összejövünk, hogy végre újra együtt lehessen a banda. Egy ilyen alkalmat persze kellőképpen meg kell ünnepelni, ezért a szokásos sör, bor, hambi, pálinka menü mellé a barátnőmmel bedobtuk azt az ötletünket is, hogy a nemes alkalomra készíttessünk egyedi pólókat. Mindenki nagyon lelkes lett a csapatból, kifejezetten tetszett az embereknek az ötlet, ezért el is kezdtünk utána járni, milyen lehetőségeink vannak a megvalósításra.

Korábban a tesóm szülinapjára csináltattunk hasonlót – szerencséje, hogy a karantén előtt ünnepelte a születésnapját! Különben most jutnánk csak el odáig, hogy keressünk neki valami normális ajándékot. Lényeg a lényeg, mivel tesómnál már elsütöttük ezt a poént, el is kezdtem felkutatni az emlékeimben, hogy honnan szereztük magát a pólót. Arra emlékszem, hogy nagyon jópofa lett a végeredmény, és ő is nagyon örült neki, fülig ért a szája. Humoros felirattal ellátott pólót terveztünk neki, ilyen bizony nincsen másnak! Ráadásul úgy rémlik, a csapat is hihetetlenül jófej és segítőkész volt, ahol a póló tervezés kivitelezését megoldottuk… ó, csak eszembe jutna, kikkel dolgoztattunk!

Egyedi póló tervezés egy igazán jó csapattal: LOL Markt!

Hát, nem jutott eszembe… Sokáig töprengtem, mire a barátnőm megszánt és rávezetett az igazságra: ha egyedi póló tervezés, akkor LOL Markt! És valóban: ahogy felnéztem az oldalukra, egyértelmű volt, hogy ők a mi embereink. Gyakorlatilag bármilyen alkalomra kerestek megfelelő ajándékot, a LOL Markt csapata biztosan a segítségetekre lesz néhány vicces, humoros ötlettel! Rendkívül jópofa a honlapjuk, és ha esetleg nem lenne elképzelésed, hogyan is nézzen ki a póló, merj bátran ihletet meríteni az oldalon! Van bőven miből, ugyanis a weboldaluknak fantasztikusan jól működő kereső funkciója van, ezzel gyakorlatilag bármilyen témát megtalálhatsz, ami csak érdekelhet! 20 kategóriában tudsz keresni a póló ötletekhez, van itt minden: lánybúcsúra, legénybúcsúra, duhajkodáshoz, ünnepléshez, vagy csak úgy… A LOLMarkt valóban nem ismer lehetetlent! Ezen felül külön megtalálod a férfi és a női póló kínálatot is. De pulóverre is nyomathatsz egyedi mintát, vagy akár gyerkőcnek is készíttethetsz hasonló, szellemes ajándékot! Ettől tuti ő lesz a legmenőbb a suliban!

De a legújabb téma is nagyon megy most az oldalon, a korona mizéria a LOL Markt-ot sem hagyta nyugodni. Így aztán rengeteg egyedi szájmaszkra is rálelhetsz az oldalon. De az én személyes kedvencem, hogy a Szikra László humorista ihlette Mocsok Gizi, Mama és Papa karakterek is megjelentek a kínálatban! Zseniális… Magunknak tuti beszerzünk egyet a barátnőmmel! De vissza a póló tervezéshez.

Profi segítség, fergeteges hangulat, nagyszerű ötletek!

A póló tervezés sokszor kimerítő és fáradságos munka, főleg, ha nem vagy hozzászokva a hasonló tervek készítéséhez, de mindenképpen megéri. Ha elkészülsz, sosem fogod elfelejteni a megajándékozott mosolyát, amikor kinyitja az ajándékát! Ahogy mondtam, a kiinduláshoz rengeteg ötletet lehet meríteni közvetlenül az oldalról is, de ha még így sem sikerülne véglegesíteni a koncepciót, akkor se ess kétségbe. Csak vegyél egy mély levegőt, és fordulj a csapathoz akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben! Nekem elhiheted, végtelenül segítőkészek, és tényleg nem ismernek lehetetlent a póló tervezés műfajában! A csapatukban profi grafikus kolléga áll rendelkezésre, aki tényleg bármilyen elképzelést képes megvalósítani. A közösen kialakított koncepció alapján megrajzolja neked a látványtervet, ezt elküldi neked, és ha leokéztad, már mehet is a gyártás! De ugyanez a módszer működik akkor is természetesen, ha nagyon pontos elképzeléssel keresed meg a srácokat. A tervezéssel, rajzolással bíbelődni természetesen ebben az esetben sem kötelező, de ha van már bármiféle papírra vetett elképzelésed, az is tökéletes lehet a kiinduláshoz.

Ugye megmondtam én, hogy ez a legjobb bolt a világon? Ami mindenképpen nagyon pozitív és elismerésre méltó a srácok munkájában, az a jófejségükön túl a hihetetlen gyorsaságuk. Seperc alatt elkészítik a rendelést, így akkor is tudnak segíteni, ha esetleg óriási csúszásban vagy az egyedi ajándékod elkészítésével. A délelőtt tizenegy óráig beérkező rendeléseket ugyanis még aznap elkészítik, de ha ne adj’ isten tényleg beüt a ménkő, és sietned kell, csak jelezd nekik – a rendelést ilyenkor előreveszik, és te leszel az első, akinek teljesítik a kívánságát. (Tesóm szülinapjánál is majdnem így jártunk… Még jó, hogy a barátnőm nem veszítette el teljesen az időérzékét, és megmentette a projektet… De no komment.) A szállításra sem kell napokat várni szerencsére. Ha nem tudod megoldani a pólók személyes átvételét, akkor számíthatsz rá, hogy futárral érkezik a rendelésed. Ráadásul a kiszállítás már a póló tervezés és készítés utáni első nap megvalósul! Így ha kedd délelőtt leadod a rendelésed, akkor szerdán már bizonyos lehetsz benne, hogy kézbe is foghatod az elkészült pólót! De ha esetleg az időd úgy engedi, hogy meg tudod oldani a személyes átvételt is, akkor már aznap délután mehetsz is az elkészült rendelésért.

Néhány praktikus tanács a megrendeléshez

Mielőtt belevágnál viszont: azt mondják, nem a méret a lényeg, de póló rendeléskor érdemes azért vetned egy pillantást a LOL Markt mérettáblázatára is. Nem a megszokott konfekció méretekkel dolgoznak ugyanis – a legkisebb méretük S-es, XS-es terméket nem is fogsz találni a palettán. Így azzal mindenképpen számolj, hogy a LOL Markt póló méretei általában egy fél-egy mérettel kisebbek, mint amiket megszokhattál. A mérettáblázat azonban segít eligazodni ebben az útvesztőben, de persze a srácok is szívesen adnak tanácsot, ha kérdezel. És ha esetleg a végén kiderül, hogy mégsem jó a méret, akkor sem kell aggódni, ugyanis 14 napon belül díjmentesen kicserélik a pólót, téged ilyenkor csak a szállítási költség terhel – már ha nem a személyes átvétel opciót választod. De ha a méret stimmel, mással már biztosan nem lehet gond: a pólók ugyanis minden esetben minőségi anyagból készülnek: a kínálatban pamut, pamut-poliészter pólókat fogsz találni, amelyekre szitanyomással, digitális nyomással, vagy fóliával készülnek a minták, igénytől és mintától függően.

És egy slussz poén a végére: ha nagy mennyiségben rendelsz, mint ahogyan mi is tervezzük, és 10.000 Ft fölé esik a vásárlásod értéke, akkor a szállítási költséget elengedik! (Minden más esetben +990 Ft-t kell rászámolnod a szállításra.) Ha egyedi póló tervezés, akkor számunkra egyértelmű, hogy LOL Markt – és ti kipróbáljátok majd?

augusztus 24, 2020