Legtöbbször rossz tapasztalatok miatt kötünk lakásbiztosítást online.

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás online

lakásbiztosítás online

Sokszor nem is gondolunk biztosítás kötésére addig, amíg valamilyen káresemény nem történik az életünkben, mondta nekem a Pannon-Safe tanácsadója. Tapasztalataik alapján a pénzügyi tudatosság még gyerekcipőben jár, de az elmúlt években fejlődni látszik, a gazdasági válságot követő fellendülés után egyre többen gondolnak saját maguk és értékeik biztosítására.

A szerződést kötők nagy többsége azért keresi fel a pénzügyi tanácsadó céget, mert történt valamilyen káresemény velük, családjukban vagy az ismeretségi körükben és ez az esemény nehéz helyzetbe kényszerítette őket. A legjellemzőbb káresemények a váratlan megbetegedés, kórházi kezelés, külföldi utazás közben szenvedett baleset vagy lopás, átverés, a lakásban történt károk közül legjellemzőbb a természeti károk, viharkár, beázás, csőtörés, tűzkár, besurranásos lopás, ablaktörés stb. Amikor egy ehhez hasonló kár éri az embert és nincs mögötte pénzügyi segítség, fordulhat a bankokhoz személyi kölcsönért, viszont annak kamatai olyan irreálisan magasak, hogy egy örökkévalóságig eladósíthatják az embert. Érdemes más kárából tanulni és biztosítani saját magunkat, családunkat, ingatlanjainkat és ingóságainkat.

Manapság ez a biztonság akár néhány kattintással elérhető , a pénzügyi tanácsadók, mint a Pannon-Safe már jó ideje dolgoznak online is, a lakásbiztosítás online kalkuláció segítségével megadhatjuk összes adatunkat, preferenciáinkat, a biztosítani kívánt káresemények körét bővíthetjük vagy szűkíthetjük, majd a folyamat végén a rendszer felajánlja nekünk 11 biztosító legjobb ajánlatait, ami közül szabadon választhatunk. A választást követően kifizethetjük a lakásbiztosítás összegét online és már biztosítva is vagyunk, fel sem kellett állni a kanapéról, maximum a bankkártyánkért.

A pénzügyi tanácsadók tehát arra bíztatnak, hogy legyünk elővigyázatosak és időben gondoljunk a jövőnkre, pénzügyi és személyes biztonságunkra, keressük fel őket személyre szabott ajánlatokért és kössünk lakásbiztosítást online.

október 25, 2020