Szponzorált tartalom

Hollandimpex szolárium árak

Ősszel és télen indul be igazán a szoláriumnak a szezonja, amikor rengetegen szeretnék megtartani vagy ismét elérni a nyári, szép barna bőrszínt. Ebben számtalan cég segíthet az érdeklődőknek. A hollandimpex.hu weboldalon különféle otthon is használható szolárium árait nézheti meg.

Mivel itt a termékek nem kerülnek sokba, illetve azok a legkorszerűbbek, magas minőséget biztosítva, mindenképp ajánlatos esélyt adni ezeknek. Persze egyesek nem tudják, hogy mi alapján érdemes szolárium gépet választani. A vállalat felkészült csapata ekkor is teljes mértékben rendelkezésre áll, ugyanis ez rendelkezik hazánk legnagyobb, legigényesebb új és használt szolárium parkjával. Ez pedig azt jelenti, hogy itt könnyedén megtalálható az a szerkezet, amelyik maximálisan megfelel a kliens igényeinek, az árat, a funkciókat és sok mást tekintve.

A megbízhatóságot az adja, hogy a vállalat minden produktumra garanciát vállal, ezért ha pár hónap után meghibásodik valami a gépben, akkor a szakemberek házhoz jönnek és elviszik a masinát, majd miután azt megjavították visszaviszik. Természetesen mindezt ingyen teszik a profik, ha még érvényes a garanciális idő. Sokan persze nem szeretnek online rendelni, ugyanis ekkor nem tudják száz százalékosan szemügyre venni az eszközöket.

A Holland Impex esetében ez sem gond, ugyanis itt az egyik legigényesebb és legnagyobb, 1200 m2-es bemutatóterem várja a kuncsaftokat, akik ezáltal megtekinthetik a szépségipar legértékesebb berendezéseit. A hatalmas terem az Üllői úton található, ahová nem csupán kocsival, de tömegközlekedéssel is eljuthat a potenciális vevő. Manapság igazán kedvelt a fekvő szolárium, ami nem csupán az elfogadható árával, hanem a kiváló nívójával is hódít. Aki egy kicsit bővíteni szeretné a szalonját, nyugodtan választhat egy ilyen használt gépet, ugyanis ennek sokkal jobb az ár-érték aránya. Mivel a berendezésre a cég garanciát vállal, ezért nem kell attól tartani, hogy a már használt szolárium hamar elromlik és ekkor a tulajdonos olyan szerkezettel marad, ami nem működik és aminek a megjavítása nagyon sokba kerül.