Szponzorált tartalom

Jackfruit ár

Egyre többen mondanak le a hús fogyasztásáról. Azonban a kieső tápanyagokat pótolni kell valahonnan. Mivel a jackfruit ár csupán kicsivel haladja meg az 500 Ft összeget, ezért érdemes megpróbálkozni a termék megrendelésével.

Erre kiváló lehetőséget biztosít a bulkshop.hu weboldal. Itt konzerves formában nyílik lehetőség a megvásárlására. 540 grammos kiszerelésben vehető meg, ami több étkezésre is elég. Az íze semleges, tehát remekül lehet fűszerezni és más ételekkel összeilleszteni. 

A jackfruit ár kifizetése abból a szempontból is jó ötlet, hogy az elkészítése egyáltalán nem bonyolult. A textúrája szálas, ezért ebből a szempontból hasonlít a húshoz. A glikémiás indexe alacsony, tehát mértékkel a cukorbetegek is fogyaszthatják. Többféle vitamin és ásványi anyag található benne. Nem zsíros és csak kevés koleszterint tartalmaz.

A rosttartalma segíti az emésztést. A jackfruit ár a jövőben valószínűleg változni fog, a népszerűsége miatt, tehát még most érdemes sort keríteni a megvásárlására, a fent említett honlapról.