Franciaágy megoldások kis és nagy hálószobába.

Szponzorált tartalom

franciaágy

franciaágy

A háló egy igencsak privát tér az otthonunkban. Ide nem lép csak úgy be a vendég, sőt gyakorlatilag szinte senki, leszámítva a hálótársunkat, illetve a gyerekeket, ha vannak. A “nyugalom szigete”, szokták így is említeni, vagyis próbáljuk úgy berendezni ezt a szobát, hogy az valóban nyugalmat árasszon, kényelmes legyen és kellemes a benne tartózkodás, akár alszunk, pihenünk vagy olvasgatunk az ágyban. 

A berendezési elemek stílusa határozza meg, hogy milyen a hangulat odabent, a kényelmet pedig nyilvánvalóan leginkább az ágy adja meg számunkra. Választhatunk bármilyen méretben franciaágyat, a lényeg az, hogy nekünk tetsszen és passzoljon a környezetébe. Mivel rajta matrac lesz és azon pedig az ágynemű, ágytakaró és díszpárnák (többnyire), ezért a legfőbb pontok, amik látszanak belőle, azok az ágytámla, illetve a lábak. Sokféle anyaggal találkozhatunk a különböző franciaágy kínálatokban, köztük fa, szövet, stb.

A komfortot úgyis a matrac fogja megadni számunkra, de egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora az ágykeret vagyis milyen méretű az ágy! A kényelem szempontjából ugyanis ez nagyonis meghatározó szempont, tehát a választásnál alaposan gondoljuk át. Nyilván elsőre mindenki azt válaszolná, hogy minél nagyobb, annál jobb, de nem mindig van lehetőség a legnagyobb vagy egyáltalán nagy ágyat tenni a szobába.

Ha nem elég nagy a hely, akkor a standard 160×200-as vagy 140×200-as darabokban érdemes gondolkodni. Ezek a méretek teljes mértékben elegendőek lehetnek az alváshoz. A kisebbik változat, a száznegyvenes azoknak ideális, akiknek tényleg pici a hálója, illetve azoknak, akik összebújva szeretnek aludni. A 160-as igazán minden igényt ki tud szolgálni, de aki teheti, az nyilván még nagyobbat fog választani.

Az igények eltérőek és a pénztárca is mindenkinél mást bír el, de a lényeg, hogy a MyBútor webáruházban bárki megtalálhatja a számára legideálisabb franciaágy megoldást, méghozzá kedvező árak mellett, magas minőségben!

június 18, 2021