Szponzorált tartalom

CPL ajtó akció

Olyan ajtót keres, ami képes ellenállni a környezeti hatásoknak és sokáig szép marad? A Tisza ajtónál most a hónap végéig elérhető CPL ajtó akció pont erre a problémára nyújt megoldást. Óriási választékkal és kitűnő minőségű nyílászárókkal várják az érdeklődőket, akár az online felületen, akár személyesen valamelyik bemutatóteremben.

Sőt, a vállalkozás ingyenes és kötelezettségmentes felmérést kínál a leendő ügyfeleinek, amikor is a szakemberek minden kérdésükre választ adnak. Illetve, ha már megtalálta az igényeinek megfelelő modellt, kérjen írásos árajánlatot, amire a kollégák a lehető legrövidebb időn belül választ adnak!

A CPL ajtó akció keretében olyan ajtókat kínál a gyártó, amelyek egy különleges technológiával gyártott fóliával lettek bevonva, így ezek a modellek karc-, hő- és vegyszerállóak. Ez a típusú nyílászáró sokféle mintázatban elérhető, így bármilyen igénye is legyen, nagy valószínűséggel megtalálja azt, amit keres és ami tökéletesen illeszkedik a kialakított belső enteriőrhöz.