Szponzorált tartalom

Nemzetközi szállítmányozás kiváló lehetőségekkel

A Palmsped olyan kedvező szolgáltatásokat fejlesztett ki a sokéves logisztikai tapasztalatának köszönhetően, amiket nem célszerű visszautasítani.

Közúti árufuvarozás szempontjából, kiváló választásnak számít, mivel komplett szállítmányozás esetén 700 km-es távon belül a tranzitidő 1 napra csökken. Mindenképp gyorsabbnak számít, mint a részrakományos megoldás, mert ott 1-2 nappal nőhet a tranzitidő, viszont jelentősen olcsóbb fuvardíjakra lehet számítani.

A gyors célba érés nem valósulhatna meg a profi sofőrök és kiváló, nemzetközi kapcsolatok nélkül. Ennek köszönhetően, nem kell semmilyen fennakadásra számítani a közúti árufuvarozás során.

Ha Ön már tudja, hogy pontosan milyen típusú szállításra van szüksége, akkor a weboldalon keresztül árajánlatkérésére is van lehetőség. A kiegészítő szolgáltatásokat szintén érdemes figyelembe venni a közúti árufuvarozás alkalmával, mert ezek segíthetnek a raktározás megszervezésében vagy a vámkezelésben való közreműködésben, ráadásul plusz költségek nélkül vehetőek igénybe.