Szponzorált tartalom

Nagyteljestítményű szivattyú

Bizonyára a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy milyen előnyökkel jár egy automatikusan működő vízellátó rendszer. Manapság már mindenkinek elérhető technológiának számít az automatikus szivattyú vezérlés.

Ez különösen öntözéskor szokott jól jönni. Egy nagyobb kertet elég időigényes és fárasztó manuálisan locsolgatni az egyszerű kerti slaggal, ráadásul kifejezetten időigényes. A szivattyú vezérlésnek hála, előre beprogramozható, hogy mikor kezdődjön és meddig tartson az öntözés időtartama.

Ezzel rengeteg időt lehet megtakarítani és nem fog egyetlen csepp víz sem kárba veszni, mivel mindig az előre meghatározott mennyiségű folyadékot fogják megkapni a növények.

A szivattyubolt.hu kínálatában többféle kiegészítő található, amikkel ki lehet alakítani egy teljesen automatizált rendszert. A szivattyú vezérlés kialakítása a legegyszerűbben egy vezérlő doboz beépítésével oldható meg. Ez garantálni fogja, hogy ne történjen meg a szárazon futás, ami tönkreteheti magát a szivattyút, mivel a modernebb típusokba már eleve be van építve az ehhez szükséges védelem