Szponzorált tartalom

Egyensúly párna

Egyes eszközök megnevezése megtévesztő lehet, ugyanis nem csupán arra alkalmazhatóak, amire a nevük utal. Ilyen például az egyensúly párna, ami nemcsak az egyensúly fejlesztéséhez járul hozzá, hanem az irodai munkával járó hát- és derékfájdalom megelőzéséhez is. Ha erre szeretné használni, akkor a székre kell elhelyeznie, ami így helyes testtartásra fogja ösztönözni és tehermentesíti a gerincet.

Meglátja, a munka is sokkal gördülékenyebben fog haladni, ha közben nem veszi el a figyelmét, hogy hol itt, hol ott hasít bele a fájdalom és emiatt állandóan helyezkedik, feszeng az ülőalkalmatosságon. Tehát, az egyensúly párna nemcsak az egészségére lesz jó hatással, hanem a teljesítményére is, így duplán megéri kipróbálni.

Ha pedig beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor bátran ajándékozhat egyet-egyet azon kedves kollégáinak, barátainak, családtagjainak, akik szintén az irodai munka, illetve a számítógép előtt való ülés hátrányaitól szenvednek. Az egyensúly párna számukra is nagy segítség lesz.