Üvegfóliázás a forróság ellen

Szponzorált tartalom

Üvegfóliázás

Egyre több olyan épület készül, amelyek a nagyfokú dizájn vagy éppen a természetes fény kiaknázása miatt méretes üvegfelületekkel rendelkezik. Tény, hogy a mérsékelt égövön, az őszi és téli időszakokban kifejezetten költséghatékony a Nap szórt sugarainak befogása, amelyek melegítik a teret. A hideg évszak elmúltával azonban az üvegfóliázás előtérbe kerülhet.

Amennyiben nem alkalmazzuk ezt a modern és sokoldalú technológiát, akkor bizony igen költséges árnyékoló elemeket muszáj felszerelnünk, hogy megelőzzük a kemencehatást. Ezzel azonban párhuzamosan növekedni fognak az áramköltségek, a mesterséges megvilágítás miatt. Az üvegfóliázás azonban pontosan azt nyújtja, amit elvárunk tőle.

Először is kiszűri a káros sugarakat, majd lecsökkenti a forróságot azzal, hogy jelentős mértékben visszaveri a ráeső fény mennyiségét. Típustól függően eltérő nagyságú árnyékoló hatást fejt ki. Az üvegfóliázás egyre jobban elterjedt és az elkövetkezendő években is trendet fog teremteni. Érdemes bele vetni a bizalmunkat, mert nem fogunk csalódni és sokat spórolhatunk.

október 12, 2017