Biztonságos szállítást kínáló Thule kerékpártartó tetőre

Szponzorált tartalom

Thule kerékpártartó tetőre

Sokan vannak, akik kifejezetten kedvelik az extrém körülmények közötti bringázást. Azonban gyakran elég sokat kell utazni ahhoz, hogy egy alapos hegyi túrán megizzasszuk magunkat. Éppen ezért hasznos kiegészítő a Thule kerékpártartó tetőre. A jól ismert cég az első típusokat már 1978-ban a piacra dobta. Ezt követően folyamatosak voltak a fejlesztések. Az eredmény nem maradt el, hiszen rengetegen alkalmazzák a kiegészítőket szállításra.

Akár versenyre, akár kirándulni megyünk, a Thule kerékpártartó tetőre gyorsan felfogatható. A klasszikus típus mellett, az utóbbi időkben elkészült fekete porfestett alumínium kivitelben is. A rögzítő pofákat megnövelték a nagyobb tartás érdekében. Teljesen biztonságosan szállítható így bármilyen kerékpár.

A vásárlást kényelmesen elvégezhetjük online, a stilusosutazas.hu oldalon. Ha nekünk is kell egy Thule kerékpártartó tetőre, mert mostantól keményen bele akarunk vágni a kerekezésbe, akkor ne halogassuk tovább, hanem vásároljuk meg a terméket jó áron és vegye kezdetét az új életünk tele élményekkel!

november 11, 2017