Az NKH vizsga olcsóbb variációja

Szponzorált tartalom

Jogosítvány munkagépekhez

Ha véletlenül ez a nagyszerű tanfolyam túl messze van Önnek, de mégis valamilyen megoldást keres az elvégzésére, illetve a probléma megoldására, vannak olyan intézmények, amelyek több szálláshellyel, panzióval és munkásszállóval vannak kapcsolatban, ezért a kiírásoknál lényegesen olcsóbban tudnak szálláshelyet ajánlani az adott képzés idejére.

Az NKH vizsga, az utazás és az ottlét költségeivel együtt is olcsón, kényelmesen tudja elvégezni a tanfolyamot. Ezeknek a lehetőségeknek utána lehet járni az internetes oldalakon is.

Az NKH vizsga alkalmával választhatóak mobil önjáró emelőgépek, például a gépjármű emelő hátfalak, mobil szerelő állvány, reptéri chartering jármű, mobil szerelőkosár, hidraulikus szerelőkosaras jármű, konténeremelő autó-, lánctalpas-, illetve járműre szerelt daru.

Az ilyen képzés által elérhető a vezetőüléses targonca, vezetőállásos és gyalogkíséretű típus is. Az NKH vizsga kellékeként szükséges okiratok a személyigazolvány, az OKJ bizonyítvány és a lakcímet bejelentő kártya.

október 26, 2017